Computerjobs.dk

635 active jobs

Fast and free service

1048 active profiles

Advertisement

 

 

Frisk Kreativ IT-Konsulent / System- og netværkskonsulent.

Erhvervserfaring:
Indenfor de sidste 14 år har jeg arbejde som Systemkonsulent, Drift- og Netværkkonsulent, og har været IT-ansvarlig i forskellige IT-virksomheder. Hvor mine opgaver har bestået af installation, rådgivning, vedligeholdelse af client/server-software og udbygning af NT/Novell netværk, MS-SMS server, SNA server og AS/400 netværk. Vedligeholdelse/konfigurering af NT/Win2000/2003/2008r2/Novell, sna-server og AS/400 netværk.

Hvorfra jeg har godt kendskab til netværk (WAN, LAN, FWA) både teoretisk og praktisk.

jeg har erfaring med Unix-baserede værktøjer Linux, AIX, SCO, Solaris, Oracle, SQL,TNG , CA-unicenter, Tivoli/TSM og SAP, samt udvikling af dedikerede brugerapplikationer og -modeller.

Teknisk support ved etablering, udbygning og drift af websites på Internet/Intranet. Installation, Opsætning, administration og drift af serverinstallation baseret på Windows NT/2000/2003, Linux, MainFrame, Lotus Domino, Ms Exchange server og SMS.

Har stærkt udpræget kendskab til Windows 9.x, 95, 98, ME, XP,Vista,WIN7 Windows NT/2000/2003/2008, Novell 4.x, IBM Mainframe og har dyb viden om hardware, af andre farcer er installation, konfiguration, fejlfinding diverse udviklingsopgaver (image/NAL).

MS Windows NT & Windows 2000/2003/2008 Administration: Design, installation og konfiguration af netværksstruktur; Diagnosticering og fejlfinding/-løsning af netværkets ydeevne.

Design af Knowledge Management scenarier, herunder elektronisk dokumenthåndtering og workflow. Deltagelse i, samt afholdelse af seminarer og workshops.

Uddannelse:
Uddannelse på IBM Mainframe
2. årlige IT-Trainee Uddannelse i en International virksomhedskoncern i Helpdisk funktion med support som speciale.
Datamon Uddannelse på Lyngby Uddannelse Center (LUC)
HG (administration og IT linjen) Niels Brock.
1.Erhvervuddannlse (Tek1/tek10)på Københavns Tekniske skole (på forskellige projekter).

Kurser:
Omegamon, IBM
IBM Tivoli, (IBM Tivoli Infrastructure and IBM Tivoli Monitoring)
Shutdown and IPL of multicounty lpars using System Automation on IBM mainframe.
Proarc – kursus for SuperBruger og Administrator.
kursus i IT-sikkerhed og drift.
Lotus Notes for SuperBruger og administration/drift.
kursus i Netværk & TCP/IP.
kursus i MS WIN NT 3.X & 4.0 Server og Workstation 4.0.
kursus i superbruger for Lotus Notes.Selvprofil:
Jeg er meget selvstændig, omgængelig og sædvanligvis i godt humør og går godt ind i et team. Jeg er god til at til at løse problemer selvstændigt og hurtigt (sidder ikke og venter på opgaverne). Tilsvarende har jeg evner til at sætte mig ind i særlige koncepter og programmer.

Er ikke bange for at søge råd og vejledning hos andre, og giver tilsvarende viden tilbage. Vil meget gerne give en ekstra tørn på ”kedelige” tidspunkter (aften/nat/weekend). Jeg er god til at arbejde under pres, hvor jeg kan bevare overblikket og humøret.

Jeg er tålmodig og ikke bange for at tale i telefon, stærk til at supportere/servicere kollegaer og kunder samt god til at organisere min dag. God til at kommunikere på tværs af faggrænser. F.eks. skabe bro mellem edb-specialister og brugere med begrænset edb-erfaring. Jeg har års service-erfaring.

Jeg følger generelt med i udviklingen indenfor IT, handel og markeds-økonomi gennem bøger, tidsskrifter og Internettet.


Yderligere oplysninger:
For uddybende og yderligere oplysninger, kan fået via e-mail


Gender: Male

Year of birth: 1978

Working hours: Full time, part time and freelance.

Job seeker would like to work in the following countries: All countries, Denmark, All countries in Europe and All states in America.

Homepage: www.2bnetworks.dk

The resume was last changed: September 05, 2013.

  Contact this job seeker

  Print

  Back